Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Its Party Time


Στο πρώτο έγινε χαμός! Στο δεύτερο θα γίνει της... Ιρλανδίας! Τα μέλη του www.irelandfans.blogspot.com σας προσκαλούν στο Irish Party που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου στο Beer Bazaar (Γκαρμπολά 2, Θεσσαλονίκη) από τις 20.00 και μετά...
Φορέστε τα πρασινοπορτοκαλί σας και ετοιμαστείτε... Σας περιμένουμε!!!

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Κρίμα κι άδικο


Η ήττα πάντα ενοχλεί αλλά τις περισσότερες φορές αυτό εξαρτάται από το πώς έρχεται. Η Εθνική Ιρλανδίας «λύγισε» απέναντι στη Ρωσία με 2-3 μέσα στο Δουβλίνο αλλά λίγο έλειψε να πετύχει μία σπουδαία ανατροπή, καθώς βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-3! Το πρώτο γκολ βέβαια ήταν καθαρό οφσάιντ του Kerzhakov στο 10΄, ενώ το 0-2 σημείωσε ο Dzagoev στο 28΄ από αδράνεια της άμυνας. Στο 50΄ το σουτ του Shirokov βρήκε στο πόδι του Dunne και άλλαξε πορεία μπερδεύοντας τον Given, ενώ η αντεπίθεση ξεκίνησε με το πέναλτι του Robbie Keane στο 72΄. Ο Long στο 78΄ μείωσε ακόμα περισσότερο, το γήπεδο σηκώθηκε στο… πόδι, αλλά στο τέλος δεν ήρθε η ισοπαλία, καθώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Kilbane. Το καλό είναι ότι έχασε και η Σλοβακία στην Αρμενία με 3-1 και ελπίζουμε για την πρόκριση στο Euro 2012. Μας δείξατε στο 0-3 ότι δεν τα παρατάτε και είστε παλικάρια. Άντε γερά στα υπόλοιπα…
Republic of Ireland: Shay Given (Manchester City), John O'Shea (Manchester United), Sean St Ledger (Preston NE), Richard Dunne (Aston Villa), Kevin Kilbane (Hull City);, Liam Lawrence (Portsmouth), Glenn Whelan (Stoke City), Paul Green (Derby County), Aiden McGeady (Spartak Moscow), Robbie Keane (Spurs), Kevin Doyle (Wolves).
Substitutes: Westwood (Coventry City), Fahey (Birmingham City), McShane (Hull City), Long (Reading), Gibson (Manchester United), Keogh (Cardiff City), Cunningham (Manchester City).
Substitutions: Long (Reading) for Lawrence (61 mins), Gibson (Manchester United) for Whelan (66 mins), Fahey (Birmingham City) for Doyle (71 mins)
Russia: Akinfeev, Aniukov, Ignashevich, Vasili Berezutsky, Zhirkov, Denisov, Shirokov, Zyryanov, Dzagoev, Arshavin, Kerzhakov.
Subs: Gabulov, Alexei Berezutsky, Semshov, Pogrebniak, Bystrov, Bilyaletdinov, Bukharov.
Referee: Referee: Kevin Blom (Netherlands).
Attendance: 50,411.
Εδώ θα δείτε τα γκολ της αναμέτρησης με την Ρωσία: http://www.youtube.com/watch?v=q26JHYHxR8M