Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ IRISH THESSALONIKI FAN CLUB


Πριν τέσσερα χρόνια αποφασίσαμε μία ομάδα φίλων της Ιρλανδίας να δημιουργήσουμε μία ιστοσελίδα για την αγαπημένη μας χώρα (www.irelandfans.blogspot.com). Από τότε μέχρι και σήμερα παρατηρήσαμε πως τα μέλη της Ιρλανδικής «οικογένειας» αυξήθηκαν και πλέον έχουμε την δική μας ομάδα και στο facebook (Irish Thessaloniki Fan Club).
Όσο αυξανόμαστε τόσο περισσότερο έχουμε την επιθυμία να προχωρήσουμε και σε κάτι ακόμα πιο δυναμικό. Για αυτό το λόγο και για να προχωρήσουμε στις επόμενες κινήσεις μας θα περιμένουμε να… μετρήσουμε τα δυνάμεις μας.
Περιμένουμε λοιπόν από όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουμε στην επίσημη δημιουργία του Irish Club στην Θεσσαλονίκη και να αποκτήσουμε και τον δικό μας χώρο, να επικοινωνήσουν μαζί μας στέλνοντας e-mail στο irishsalonika@yahoo.gr.
Θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) και θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τα υπόλοιπα.
Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων…
UP THE IRISH!!!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Κροατία, Ισπανία, Ιταλία στον όμιλο της Ιρλανδίας στο EURO 2012



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (2/12) η κλήρωση για τους ομίλους του EURO 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας και Πολωνίας.
Η Εθνική Ιρλανδίας θα αντιμετωπίσει στον τρίτο όμιλο τις Κροατία, Ισπανία και Ιταλία.
Με τους Κροάτες δεν έχουμε μεγάλη προϊστορία, στους Ισπανούς κάτι χρωστάμε γιατί αποκλειστήκαμε στα πέναλτι στο Μουντιάλ του 2002, ενώ με τους Ιταλούς έχουμε ευνοϊκή παράδοση, καθώς θυμίζουμε την μεγάλη νίκη με 1-0 στο Μουντιάλ του 1994.
Τα τρία παιχνίδια της Ιρλανδίας θα πραγματοποιηθούν στο Πόζναν και στο Γκντανσκ της Πολωνίας στις 21.45 ώρα Ελλάδας.
Το πρώτο θα γίνει στις 10 Ιουνίου με την Κροατία (Πόζναν), το δεύτερο στις 14/6 με την Ισπανία (Γκντανσκ) και το τρίτο στις 18/6 με την Ιταλία (Πόζναν).
Καλή επιτυχία παλικάρια, θα είμαστε μαζί σας...