Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Τραπατόνι: «Να αντιδράσουμε μετά την ήττα»


Την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Εθνικής Ιρλανδίας γνώρισε στο Δουβλίνο ο Τζιοβάνι Τραπατόνι από την Πολωνία με 2-3, σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2010. (Lewandowski 3, Guerreiro 47, S. Hunt (pen) 88, Lewandowski 89, Andrews 90). Ο Ιταλός τεχνικός αντιμετώπισε με ψυχραιμία το συγκεκριμένο αποτέλεσμα και πλέον περιμένει την αντίδραση της ομάδας του ενόψει και των επόμενων υποχρεώσεων: «Θα πρέπει να αντιδράσουμε μετά από αυτή την ήττα, καθώς μέχρι στιγμής είχαμε μόνο θετικά αποτελέσματα και δεν είχαμε χάσει. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε ή να πάρουμε ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε την Πολωνία αφού δώσαμε πολύ χώρο και το εκμεταλλεύτηκε. Θέλαμε να τσεκάρουμε και κάποιους παίκτες όπως οι Folan (φωτό), Andrews και Gibson. Θα δω πάντως τον αγώνα ξανά σε dvd και θα μιλήσω στους παίκτες, προκειμένου να διορθώσουμε τα λάθη μας. Εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτή την ομάδα και στους παίκτες μου. Είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες και σίγουρα μας επηρέασαν. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά το 1-3 και μετά τη μείωση προσπαθήσουμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Ήμασταν όμως άτυχοι, καθώς ο Kilbane θα μπορούσε να σκοράρει στο τέλος», δήλωσε ο Τραπατόνι.
Οι συνθέσεις του φιλικού αγώνα: Republic of Ireland: Given, McShane (Bruce 61), Dunne, O’Shea, Kilbane, Keogh (Stephen Hunt 61), Gibson (Andrews 73), Whelan, Duff (Long 66), Doyle (Noel Hunt 60), Folan.
Poland: Fabianski, Wasilewski, Dudka, Bosacki, Wawrzyniak, Blaszcyzkowski (R. Lewandowski H/t), Gargula, M. Lewandowski, Krzynowek (Jodlowiec 81), Boguski (Peszko 70), Brozek (Guerreiro H/t).

Δεν υπάρχουν σχόλια: