Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Οι εκλεκτοί του Trappatoni για την Κύπρο


O Giovanni Trappatoni ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές για τους επικείμενους αγώνες της Ιρλανδίας με την Κύπρο και τη Νότια Αφρική και παράλληλα επισήμανε τη σημασία του αγώνα στο Στάδιο ΓΣΠ, στις 5 Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.
«Το παιχνίδι στην Κύπρο είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να διατηρηθούμε σε πορεία πρόκρισης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βρισκόμαστε σε καλή θέση και πρέπει να την ενισχύσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας.
Αναλυτικά ο κατάλογος με τους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν για το παιχνίδι με την Κύπρο και το φιλικό με τη Νότια Αφρική:
Τερματοφύλακες
Shay Given (Manchester City), Keiren Westwood (Coventry City), Joe Murphy (Scunthorpe United).
Αμυντικοί
John O'Shea (Manchester United), Kevin Foley (Wolves), Richard Dunne (Manchester City), Stephen Kelly (Fulham), Kevin Kilbane (Hull City), Eddie Nolan (Preston), Sean St. Ledger (Preston).
Μέσοι
Aiden McGeady (Celtic), Damien Duff (Fulham), Darron Gibson (Manchester United), Glenn Whelan (Stoke City), Keith Andrews (Blackburn Rovers), Liam Miller, Stephen Hunt (Hull City), Andy Keogh (Wolves), Liam Lawrence (Stoke City).
Επιθετικοί
Caleb Folan (Hull City), Kevin Doyle (Wolves), Robbie Keane (Tottenham), Shane Long (Reading), Leon Best (Coventry City).
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η αποστολή της Ιρλανδίας στην Κύπρο θα φτάσει στις 3 Σεπτεμβρίου 2009 και θα προπονηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου.
Στην Κύπρο για το κρίσιμο παιχνίδι της 5ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν μέχρι τώρα, θα βρίσκονται περισσότεροι από 80 Ιρλανδοί δημοσιογράφοι. Αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλες χώρες που συμμετέχουν στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: