Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ισοπαλία με «σφαγή»


Άρχισαν τα όργανα; Μάλλον. Πάλι η Ιρλανδία άρχισε να ενοχλεί, δεν εξηγείται αλλιώς. Δε λέμε ότι η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι έπαιξε μπαλάρα στο Μαυροβούνιο, αλλά δύο πέναλτι τα είδαμε και δυστυχώς μόνο εμείς. Ο Εσθονός διαιτητής Στεν Κάλντμα έκλεισε τα μάτια του σε δύο καθαρές περιπτώσεις, με μαρκάρισμα στο Ρόμπι Κιν αλλά και ένα χέρι μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να μείνουν οι πράσινοι στο 0-0 με τους γηπεδούχους.
«Θέλαμε να νικήσουμε αλλά και η ισοπαλία κρίνεται θετική σε ένα τέτοιο δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και στο τέλος μένουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Έδωσα τα συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί γνωρίζουν πλέον πως να αγωνίζονται, ανάλογα με την ομάδα που έχουν απέναντι τους. Μπορεί στην αρχή να παίξαμε κάπως αγχωμένα, αλλά στη συνέχεια δεν κινδυνέψαμε καθόλου και ελέγξαμε το παιχνίδι. Είναι καλό το ότι συγκεντρώσαμε στους πρώτους δύο αγώνες τέσσερις βαθμούς και με αυτούς προχωράμε», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός των Ιρλανδών. Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
MONTENEGRO: Vakasin Rodomir Poleksic, Savo Pavicevic, Radoslav Batak, Jovan Tanasijevic, Milan Jovanovic, Nikola Drincic, Milorad Pekovic, Elsad Zverotic, Stevan Jovetic, Vladamir Bozovic (Simon Vukcevic 54), Mirko Vucinic.
REP OF IRELAND: Shay Given (Newcastle United), Steve Finnan (Espanyol), John O’Shea (Manchester United), Richard Dunne (Manchester City), Kevin Kilbane (Wigan Athletic), Aiden McGeady (Celtic), Steven Reid (Blackburn Rovers), Glenn Whelan (Stoke City), Stephen Hunt (Reading), Robbie Keane (Liverpool), Kevin Doyle (Reading).

Δεν υπάρχουν σχόλια: