Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Irish Pubs στην Αθήνα






Silly Wizards
Όπως λένε και οι ιδιοκτήτες της pub, «όσοι έχουν επισκεφτεί την Ιρλανδία, έχουν περασμένα στον σκληρό τους δίσκο τρία πράγματα: την μπύρα, την μπύρα, την μπύρα». Όσοι έχουν επισκεφτεί το Silly Wizzards στην Αγία Παρασκευή έχουν γίνει θαμώνες για παραπάνω από τρεις λόγους! Εξυπηρέτηση, όμορφο περιβάλλον, καλή μουσική, χορταστικά πιάτα και πάνω από όλα οι ιδιοκτήτες που θα κάνουν τα πάντα για να περάσεις τέλεια. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εδώ και 3 χρόνια για να βρεις να κάτσεις πρέπει να έχεις κάνει κράτηση. Ναι, ακόμη κι αν είναι Δευτέρα βράδυ. Μην χάσεις κάθε μέρα από τις 5 έως τις 9 το happy hour!
Silly Wizards
Πελλοπονήσου 79
Αγ. Παρασκευή
Τηλ. 210 6543908
http://www.sillywizards.gr
Molly Malone’s
Μία αυθεντικά ιρλανδική pub μιας και όλο της το προσωπικό και οι ιδιοκτήτες είναι από την Ιρλανδία, σερβίρει εδώ και 8 χρόνια τα καλύτερα ουίσκι, και τις πιο ψαγμένες ιρλανδικές μπίρες. Στην Molly Malone’s θα μπορέσετε να δείτε όλα τα αγαπημένα σας αθλητικά, με συνοδεία χορταστικά πιάτα όπως το Irish Stew. Κατά καιρούς, όπως σίγουρα κατά τη διάρκεια του St. Patrick’s weekend, θα δεις live μουσικές.
Molly Malone's
Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα,
Τηλ. 210 8944247
http://www.mollymalones.gr
James Joyce
H James Joyce άνοιξε το φθινόπωρο του 2007 και από τότε έχει γίνει ένα από τα πιο hot μέρη στην περιοχή τριγύρω από το Μοναστηράκι και το Θησείο. Πρόκειται βεβαίως για μία ιρλανδική Pub, η οποία – σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της- προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον παντρεύοντας το παλιό με το μοντέρνο. Ιδανικό για κρύες νύχτες πίνοντας ουίσκι ή για ζεστές μέρες να δροσιστείς με μία από τις μπίρες που διαθέτει η Pub, συνοδεία κλασικού μενού που βρίσκεις σε κάθε ιρλανδική pub!
James Joyce
Άστιγγος 12, Μοναστηράκι
Tηλ. 210 32 35 055
http://www.jjoyceirishpubathens.com/
Ploughman’s
Για 25 ολόκληρα χρόνια, η pub Ploughman βρισκόταν στα Ιλίσια, στην οδό Ηριδανού. Εδώ και 3 χρόνια, η αγαπημένη Pub στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό στο Μεταξουργείο και συνεχίζει την ροκ παράδοσή της. Ιδανικό για όσους αγαπούν την ροκ μουσική, τις μπίρες, και φυσικά το αυθεντικό περιβάλλο μίας ιρλανδικής Pub.
Ploughman’s
Αλικαρνασσού 7 & Λένορμαν 60 (πλησίον στάσης μετρό Μεταξουργείο)
Τηλ.: 2105157947

Mike’s Irish Bar

Ένα από τα πιο παλιά ιρλανδέζικα στέκια της πόλης, το Mike’s Irish Bar είναι γνωστό για τις θρυλικές karaoke nights που γίνονται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Κυριακή. Εκτός από τις βραδιές karaoke όμως, από Πέμπτη έως και Σάββατο, στου Mike's θα δείτε live πολλές μπάντες διαφορετικών στυλ και επιρροών από παραδοσιακή Ιρλανδική μουσική μέχρι Rock n Roll και απο Funk-Soul και Disco μέχρι Reggae-Latin-Blues-Rock και hip hop.
Σινώπης 6, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι, Τηλ: 210 7776797
http://www.mikesirishbar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: