Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

Μπορούσε και τη νίκη


Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Ιρλανδική εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Νορβηγία στο... βρεγμένο Ullevaal Stadium του Όσλο. Η ομάδα του Τζιοβάνι Τραπατόνι έδειξε ανά διαστήματα θετικά στοιχεία και προηγήθηκε με τον Ρόμπι Κιν, ο οποίος στο 44΄ πέτυχε το 34ο του γκολ με την πράσινη φανέλα, μετά την ωραία πάσα του Νταφ. Η ισοφάριση ήρθε στο 61΄ για τους γηπεδούχους με το κοντινό πλασέ του Ρεγκίνλουσεν, με τον Ιταλό προπονητή της Ιρλανδίας να δηλώνει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Είδα δύο παιχνίδια. Το πρώτο ημίχρονο και το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Σκοράραμε μάλιστα, αλλά στην επανάληψη δεν τα καταφέραμε τόσο καλά, με τους Νορβηγούς να ισοφαρίζουν. Δε μας απογοητεύει αυτό όμως, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Κάνουμε μία καλή αρχή ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων και δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε με τη μπάλα χαμηλά, να έχουμε καλή κυκλοφορία, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο με το πολύ νερό λόγω βροχής δε μπορέσαμε να το κάνουμε πράξη. Αν ο καιρός ήταν καλύτερος θα είχαμε βάλει κι άλλο γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί η φυσική κατάσταση των παικτών μας είναι καλή. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Γεωργία».
Αναλυτικά οι συνθέσεις του αγώνα με τη Νορβηγία:
REPUBLIC OF IRELAND: Given (Newcastle United) - Kiely (West Brom) - h/t; Finnan (Liverpool) - Kelly (Birmingham City) - 69 mins, O’Shea (Manchester United), Dunne (Manchester City), Kilbane (Wigan Athletic); McGeady (Celtic) - Hunt (Reading) - 69 mins, S. Reid (Blackburn Rovers), Whelan (Stoke City), Duff (Newcastle United); Keane (Liverpool), Doyle (Reading) - Murphy (Sunderland) - 64 mins.
NORWAY: Jarstein, Reginlussen, Hengeland, Riise, Stromstad (Haestad - 43 mins), Andresen, Hogli, Abdellaoui, Helstad, Holm. Subs: Haestad for Stromstad (43 minutes), Pedersen for Holm (h/t), Nevland for Helstad (57 mins), Grindheim for Abdellaoui (81 mins).
REF: Mr. M. Whitby (Wales).

Δεν υπάρχουν σχόλια: