Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Απάντηση Τραπατόνι για τον Ireland


Σε απάντηση των αιτημάτων μεγάλου αριθμού δημοσιογράφων, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ιρλανδίας, Τζιοβάνι Τραπατόνι, δήλωσε για τον Stephen Ireland: «Δεν είχαμε νέα από τον Stephen Ireland, αλλά εάν θελήσει να θέσει τον εαυτό του στις υπηρεσίες της πατρίδας του, το μόνο που έχει να κάνει είναι να μας το πει μέσα από τα κανάλια ότι το γνωρίζει και ο ίδιος». Θυμίζουμε ότι ο Ιρλανδός μέσος της Μάνστεστερ Σίτι στο παρελθόν είχε πολλές δώσει αφορμές για να τον έχει στη… μπούκα ο Ιταλός τεχνικός. Για παράδειγμα, τον Σεπτέμβριο του 2007 βρήκε τον πιο μακάβριο τρόπο προκειμένου να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Ιρλανδίας. Με τη δικαιολογία πως οι γιαγιάδες του έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή, εξασφάλισε ειδική άδεια και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση των προκριματικών του 2008 με την Τσεχία.
Ο πραγματικός λόγος ήταν πως η σύντροφός του είχε αποβάλει και τον χρειαζόταν δίπλα της. Ωστόσο ο Ireland επέλεξε το λάθος δρόμο και πιάστηκε στη... φάκα, με αποτέλεσμα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα ψέματά του.
Παλαιότερα, είχε μεταφέρει πως δε θέλει να παίξει στην Εθνική λόγω των πειραγμάτων από συμπαίκτες του για τα μαλλιά που… είχε και έχασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: