Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Πιο πλούσιοι δεν γίνεται...


Oι U2 είναι το συγκρότημα με τις μεγαλύτερες απολαβές στον πλανήτη σύμφωνα με τους Sunday Times.
Στο νούμερο Ένα της λίστας με τους πλουσιότερους ανθρώπους στη μουσική βιομηχανία της Ιρλανδίας, ο manager των U2, Paul McGuinness.
Σε ειδικό ένθετο δημοσίευσε η Sunday Times, την 'Rich List 2010' για τη Μεγάλη Βρετανία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Στις πρώτες θέσεις της λίστας βρίσκονται όπως φαντάζεστε ο Roman Abramovich, ο Δούκας του Westminster, η Kirsty Bertarelli και αρκετοί άλλοι. Μέσα στη λίστα περιλαμβάνονται και μερικά ονόματα ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας, σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία.
Ο Paul McGuinness, manager των U2 τα καταφέρνει μια χαρά όπως φαίνεται, αφού το όνομα του είναι το πρώτο στην λίστα των πιο πλουσίων που ασχολούνται με τα μουσικά πράγματα στην Ιρλανδία.
Τα συνολικά κέρδη του McGuinness για το έτος που πέρασε ανέρχονται στο ποσό των 429 εκατομμυρίων Βρετανικών λιρών.
Δεύτερος στη λίστα από αυτούς που εμπλέκονται με τα μουσικά πράγματα είναι ο Michael Flatley, παραγωγός της παράστασης "Lord of the Dance", που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 50 εκατομμύρια άνθρωποι και έχει μεταφερθεί σε περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο.
Πρωτοεμφανιζόμενοι στη λίστα των 250 εκατομμυριούχων είναι επίσης τα τέσσερα μέλη των Westlife, οι Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan και Nicky Byrne που είδαν τα συνολικά τους κέρδη να αγγίζουν το ποσό των 31 εκατομμυρίων Βρετανικών λιρών.
Πηγή: www.kiss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: