Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Γκίβεν: «Θέλω να μείνω, αλλά όχι έτσι»


Πολύ δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι ναι μεν είναι σε τρομερή φόρμα, ωστόσο παραμένει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι στην "σκιά" του Τζο Χαρτ, εμφανίστηκε ο Σέι Γκίβεν.
Με δηλώσεις του στην "Sunday Times", ο Ιρλανδός γκολκίπερ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους "πολίτες" σε περίπτωση που δεν αλλάξει η κατάσταση, αναφέροντας:
«Είναι πολύ απογοητευτικό. Ξέρω ότι δεν έχει σημασία τι κάνω στην προπόνηση, αφού δεν θα παίξω το Σαββατοκύριακο. Αν πετάω σαν τον Κλαρκ Κεντ στο τέρμα, δεν θα παίξω το Σάββατο. Αυτό είναι πολύ αποθαρρυντικό. Είχα ζητήσει να φύγω από την ομάδα, όμως η διοίκηση μου είπε ότι δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Αυτό είναι πολύ απογοητευτικό. Θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο. Αν η κατάσταση παραμείνει η ίδια, τότε θα μπορέσω να φύγω με τη μορφή δανεισμού για κάποια άλλη ομάδα για να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου».
Στη συνέχεια, ο 34χρονος πορτιέρο συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω από τη Μάντσεστερ Σίτι. Πιστεύω ότι είναι μεγάλος σύλλογος και τα επόμενα χρόνια θα κάνει σπουδαία πράγματα. Θέλω να είμαι μέρος του, αλλά θέλω να παίζω. Νόμιζα ότι θα έπαιζα, αλλά δεν ξέρω τι σκέφτεται ο προπονητής και δεν μου το έχει πει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: