Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο Bryan Kearney στο Ammos beach club


Το Destination Sunshine παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον εκρηκτικό Ιρλανδό Bryan Kearney, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο Ammos beach club.
Ο νεαρός Ιρλανδός DJ-παραγωγός έκανε τα πρώτα του βήματα το 2002. Έκτοτε, ο ταλαντούχος Bryan Kearney έχει καταξιωθεί στη Βρετανική και Παγκόσμια μουσική βιομηχανία με ανεπανάληπτες εμφανίσεις στα Sensation White events στην Αυστραλία, στο Sunrise Festival στη Πολωνία, στο Apokalypsa Festival στη Τσεχία, στο Eurofest White 2010 στο Μεξικό και στο Monday Bar Black & White Cruise στη Σουηδία. Και με δισκογραφικές δουλειές που κόβουν την ανάσα στην Armada αλλά και στη Subculture.
Ο Bryan Kearney θεωρείται πλέον άλλο ένα Ιρλανδικό φαινόμενο, με τους John O’callaghan και Simon Patterson να τον θεωρούν ως το επόμενο μεγάλο αστέρι στο μουσικό στερέωμα. Με δυνατές και καινοτόμες παραγωγές, και DJ sets που περιλαμβάνουν ότι καλύτερο σε Trance και Techno, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενέργεια και πάντα με κάποια live re-edits γνωστών κομματιών, υπόσχεται να ανταμείψει όσους βρεθούν στο Ammos beach club.
Μαζί του οι residents Chris Oblivion Stavropoulos, Alex Icon Coollook και Panagiotis Armeg Volis.
Είσοδος: 15 € (με ποτό)
Πηγή: clubber.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: