Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

«Σημαντικό για εμάς και για την Ιρλανδία»


Ο πρόεδρος της Σάμροκ Ρόβερς, Τζόναθαν Ρόουτς, μίλησε στο «Libero 107,4» με αφορμή το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι όλοι στην ιρλανδική ομάδα είναι «διψασμένοι» για ένα καλό αποτέλεσμα.
Για το πως αντιμετωπίζουν τους ομίλους του Europa League: «Είναι πολύ ιστορική στιγμή για εμάς, αυτό που έχουμε καταφέρει, να βρίσκεται για πρώτη φορά μία ιρλανδική ομάδα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρώτος στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να εξασφαλίσουμε την είσοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να έχει η ομάδα αυτήν τη σταθερή πορεία και αν γίνεται να μείνουμε σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη».
Για το αν προτιμά πρωτάθλημα ή την Ευρώπη: «Παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, παλέψαμε με την Κοπεγχάγη, μετά είχαμε την μεγάλη επιτυχία με την Παρτιζάν, θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και γιατί όχι του χρόνου να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Για το αν η Σάμροκ είναι η πιο αδύναμη ομάδα στον όμιλο: «Είναι καλό να μας βλέπουν οι αντίπαλοι, έτσι. Δέχομαι ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Είμαστε μία ομάδα που ειδικά στο Δουβλίνο θα δίνουμε το 100%. Ποδόσφαιρο είναι γιατί να μην προσπαθήσουμε και ότι καλύτερο έρθει…»
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Εκπροσωπούμε την Ιρλανδία, θα μας βλέπουν όλοι από την τηλεόραση. Είμαστε διψασμένοι να κάνουμε κάτι καλό και θέλουμε να πετύχουμε ότι μπορούμε αύριο. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μία καλή ομάδα. Γνωρίζουμε για τους παθιασμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ίσως αυτό να μας δίνει και ένα παραπάνω κίνητρο. Θα έρθουν 100 οπαδοί αύριο, αλλά επειδή ήξεραν ότι θα ταλαιπωρηθούν στην Ελλάδα, λόγω των απεργιών».