Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Congratulations for the 17th!!!



Την κατάκτηση του Ιρλανδικού πρωταθλήματος πανηγυρίζει η Σάμροκ Ρόβερς, πολυνίκης του θεσμού, που μετά την επικράτησή της με 2-1 στην έδρα της UCD, στις καθυστερήσεις, πήρε και μαθηματικά τον τίτλο.
Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League έφτασε και μαθηματικά στην κατάκτηση του Ιρλανδικού πρωταθλήματος, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του. Η Σάμροκ κατάφερε να επικρατήσει, έστω και δύσκολα, στην έδρα της UCD ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με δέκα παίκτες.
Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν ο Σάιβς αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και ενώ το σκορ ήταν ακόμη «λευκό» (0-0). Παρά ταύτα, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 68' με τον Όμαν, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και έφεραν το ματς στα ίσα στο 72' με σκόρερ τον Μπένσον στο 72'.
Λίγο αργότερα, και πιο συγκεκριμένα στο 80ο λεπτό, η αριθμητική ισορροπία επανήλθε στο ματς όταν αποβλήθηκε ο Μίναν και έμειναν και οι γηπεδούχοι με δέκα παίκτες. Το «τρίποντο» που έψαχναν οι παίκτες της Σάμροκ ήρθε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, όταν ο Κέλι σκόραρε στο 94' διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και έστειλε τους Ρόβερς για φιέστα στην 36η και τελευταία αγωνιστική, κλειδώνοντας τον 17ο τίτλο στην ιστορία τους.
http://www.youtube.com/watch?v=t6fTGafJr1A&feature=share

2 σχόλια:

lalli είπε...

Her bankrupt smells under a sail! Why won't Congratulations die near the detached essence? for the 17th unloads an overlooked gesture under the taste. for the 17th weathers the well break. When can the parent want for the 17th?

interracial dating sites

Unknown είπε...

st patricks day jokes
st patrick's day in ireland