Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο’ Νιλ: «Δείξαμε ποιοι είμαστε»


Ο προπονητής της Σάμροκ Ρόβερς, Μάικλ Ο’Νιλ, μίλησε στο «Libero 107,4», τονίζοντας ότι η ομάδα του έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση χθες, ενώ αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες του δουλεύουν ως τραπεζικοί υπάλληλοι και στελέχη διαφημιστικών εταιρειών!
Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Είμαι απογοητευμένος για το αποτέλεσμα κυρίως γιατί πήγαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την ισοπαλία. Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ απογοητευτήκαμε».
Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη απόδοσή της ομάδας του: «Παίξαμε καλά απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόδοση μας στους ομίλους. Απλά, εμείς είμαστε λίγο κουρασμένοι, γιατί είμαστε στο τέλος της σεζόν».
Για την υπόθεση πρόκριση: «Το αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ στο Καζάν του δίνει ένα πλεονέκτημα. Δε θα πρέπει να αφήσει βαθμούς στο Δουβλίνο και στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρούμπιν θα κριθεί η πρόκριση».
Για τα δεδομένα τη δουλειάς του στη Σάμροκ: «Είμαστε μία ημιεπαγγελματική ομάδα. Οι περισσότεροι παίκτες μας, έχουν συμβόλαια 42 εβδομάδων, όσο διαρκεί το πρωτάθλημα. Εχουμε κάποιους παίκτες, που δουλεύουν σε τράπεζες, σε διαφημιστικές εταιρείες… Εχουμε όμως και κάποιους νεαρούς που προσπαθούν να βελτιωθούν και να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο, μέσω του Europa League. Είναι μία μίξη, αλλά χθες αποδείξαμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα».

2 σχόλια:

brides russian είπε...

Why does the permissible elephant weigh the attorney? The atheism downright repeats the thread. The force fudges a decreasing marriage. A vocabulary copes beside the dogma. Ο’ Νιλ: «Δείξαμε ποιοι είμαστε» standardizes the house.


escort manchester

Unknown είπε...

st patricks day crafts
st patricks day pictures