Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Λίγο ήθελε...


Τη μεγάλη ευκαιρία να νικήσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία έχασε η Εθνική Ιρλανδίας το βράδυ του Σαββάτου στο Croke Park. Οι παίκτες του Giovanni Trapattoni νικούσαν μέχρι το 90΄ με 2-1, όμως η ισοφάριση ήρθε από τον Gilardino, μετά από αδράνεια της άμυνας. Παρόλα αυτά, οι Ιρλανδοί έδειξαν τα... δόντια τους στους Ιταλούς και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για το Μουντιάλ 2010. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Glen Whelan στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Camoranesi ισοφάρισε στο 26΄, ενώ το 2-1 πέτυχε ο Sean St. Ledger στο 87΄.
«Δεν είμαι θυμωμένος με τους παίκτες μου. Απλά ήταν χαζό να μην κρατήσουμε το 2-1, από τη στιγμή που σκοράραμε στο 87΄. Επηρεαστήκαμε από τον ενθουσιασμό μας και δεν είχαμε την εμπειρία να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Πρέπει να μάθουμε από το πάθημα», δήλωσε ο Giovanni Trapattoni.
Θέλετε να μάθετε πόσα εισιτήρια κόπηκαν για αυτό το παιχνίδι; 70.640!!!
Republic of Ireland: Shay Given, John O'Shea, Richard Dunne, Sean St. Ledger, Kevin Kilbane, Liam Lawrence, Glenn Whelan, Keith Andrews, Aiden McGeady, Kevin Doyle, Robbie Keane.
Substitutes: Leon Best for Doyle 67, Martin Rowlands for Whlan 76, Stephen Hunt for McGeady 78.
Italy: Buffon, Zambrotta, Lelgrottaglie, Chiellini, Grosso; Camoranesi, De Rossi, Pirlo, Palombo, Di Natale; Iaquinta.
Substitutes: Gilardino for Di Natale and Bochetti for Grosso 76, Pepe for Palombo 89.
Referee: Mr. Hauge Terje (Norway).

Δεν υπάρχουν σχόλια: