Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Αήττητοι στα μπαράζ


Τα ψέματα τελείωσαν. Η Εθνική Ιρλανδίας δείχνει έτοιμη και ικανή να προκριθεί στο Μουντιάλ 2010 και πλέον περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας, για να μάθει ποιον από τους Ελλάδα, Ρωσία, Πορτογαλία και Γαλλία θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ. Οι Ιρλανδοί ολοκλήρωσαν αήττητοι τους αγώνες των προκριματικών μετά και την εντός έδρας ισοπαλία με το Μαυροβούνιο (0-0) και αναμένουν τα δύο μεγάλα ραντεβού, στο δρόμο για τη Νότια Αφρική.
« Ήταν μια μαγική βραδιά για εμένα και τον Kevin Kilbane, καθώς συμπληρώσαμε 100 παιχνίδια με την Εθνική. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να το συνδυάζαμε με νίκη, αλλά τελειώσαμε τα προκριματικά αήττητοι και θα πρέπει να το κρατήσουμε αυτό», δήλωσε ο Ιρλανδός τερματοφύλακας, Shay Given.
Αναλυτικά οι συνθέσεις της αναμέτρησης Ιρλανδίας-Μαυροβουνίου:
Republic of Ireland: Shay Given (Manchester City), Paul McShane (Hull City), Richarde Dunne (Manchester City), Sean St. Ledger (Middlesbrough), Kevin Kilbane (Hull City), Damien Duff (Fulham), Martin Rowlands (QPR), Liam Miller (Hibernian), Stephen Hunt (Hull City), Robbie Keane (Spurs), Noel Hunt (Reading).
Substitutes: John O'Shea (Manchester United) for Rowlands 39, Leon Best (Coventry City) for Noel Hunt 67; Andy Keogh (Wolves) for Stephen Hunt 88.
Montenegro: Poleksic, Zverotic, Basa, Batak, Jovanovic, Vukcevic, Boskovic, Pekovic, Novakovic, Drincic, Delibasic.
Substitutes: Djudovic for Batak 31, Damjanovic for Delibasic 67, Kascelan for Boskovic 81.
Referee: Mr. Vladimir Hrinak (Slovakia).

Δεν υπάρχουν σχόλια: