Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Στον αέρα η περιοδεία των U2



Μουδιασμένοι είναι οι θαυμαστές των U2 από την είδηση τραυματισμού του Μπόνο στην πλάτη, ο οποίος μάλιστα υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη.
Το ατύχημα (που θέτει εν αμφιβόλω τις συναυλίες της θρυλικής μπάντας στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της εμφάνισής της στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου) συνέβη στο πλαίσιο πρόβας που έκαναν οι U2 για την παγκόσμια περιοδεία τους στη Βόρεια Αμερική.
Ήδη μέσω της ιστοσελίδας του το συγκρότημα ενημέρωσε πως η συναυλία της 3ης Ιουλίου στο Σολτ Λέικ Σίτι αναβλήθηκε. Ο εκπρόσωπος του γκρουπ Πολ Μακ Γκίνες, από την πλευρά του, δήλωσε πως ο τραυματισμός του Μπόνο είναι πιθανό να οδηγήσει και σε άλλες ακυρώσεις εμφανίσεων.
«Δυστυχώς, το γεγονός προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές μας», είπε ο γνωστός μάνατζερ, προσθέτοντας ότι «παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα των ακυρώσεων αναπροσαρμόζοντας το πλάνο μας το συντομότερο δυνατό».
Όσο για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του γνωστού τραγουδιστή, ο Μακ Γκίνες τόνισε πως «ο Μπόνο αναμένεται να περάσει τις επόμενες μέρες νοσηλευόμενος στην κλινική του Μονάχου “Grossharden” (φωτό). Όταν υπάρξουν τα πρώτα σημάδια σημαντικής βελτίωσης, τότε θα βγάλουμε ανακοίνωση σχετικά με τις συναυλίες των U2».
Ειδικοί από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας δηλώνουν πως τυχόν ακυρώσεις εμφανίσεων της μπάντας σημαίνουν αυτόματα και απώλειες εκατομμυρίων δολαρίων, και για τους διοργανωτές των συναυλιών τους. Ενδεικτικό των χρημάτων που διακυβεύονται είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με το περιοδικό «Billboard», τα έσοδα των U2 από την περιοδεία του 2009 ανήλθαν στα 109.000.000 δολάρια.
Πηγή: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: