Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ας γλυκαθούμε λίγο...


Στη ζωή καθημερινά υπάρχουν πολλές «πικρές» στιγμές, για αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας γλυκάνουμε λίγο. Όχι με ό,τι να ναι αλλά με τις... δικές μας σοκολάτες. Πάμε λοιπόν...
Η εταιρεία Irish Chocolate ιδρύθηκε το 1932. Σήμερα αποτελεί την κύρια εταιρεία παραγωγής σοκολάτας στην Ιρλανδία, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων σοκολάτας, με τις χειροποίητες Butlers σοκολάτες να κατέχουν την κεντρική θέση.
Συγκεκριμένα, η μεγάλη αυτή ποικιλία χειροποίητων προϊόντων ζαχαροπλαστικής περιλαμβάνει: χειροποίητες σοκολάτες (τρούφες, πραλίνες, κρέμα σαντιγί και καραμέλες), μέντες (κρέμες δυόσμου, τραγανιστές τρούφες μέντας), διάφορα γλυκίσματα / φοντάν (βανίλιας, σοκολάτας, από ρούμι και σταφίδα, από λικέρ ιρλανδικής κρέμας και ουίσκι Jameson), ζαχαρωτά (βουτύρου, με φρούτα, καραμέλες και μαστιχωτά γλυκίσματα με γεύση φρούτων), πασχαλινά αυγά και άλλα πρωτότυπα προϊόντα.
Η εταιρεία είναι αναγνωρίσιμη από το πολυτελές χρυσό και άσπρο περιτύλιγμα των κουτιών που χρησιμοποιεί ως συσκευασία δώρου. Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο κέντρο του Δουβλίνου, ενώ η διαχείριση της αποθήκης και του λογιστηρίου, το εργαστήριο παραγωγής των προϊόντων, καθώς και το τμήμα πωλήσεων και αποστολής προϊόντων βρίσκονται δίπλα στις εγκαταστάσεις της έδρας της επιχείρησης.
Μία πρόσφατη καινοτομία της εταιρείας ήταν η ίδρυση των Butlers Chocolate καφέ. Το 1998 εγκαινιάστηκαν τα πρώτα καφέ στο κέντρο του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: