Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο... εκνευρισμένος Colin Farrell


Έντονη λογομαχία είχε ο Ιρλανδός ηθοποιός Colin Farrell με φωτογράφο στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας στο Τορόντο του Καναδά.
Ο 33χρονος ηθοποιός εκνευρίστηκε όταν ο φωτογράφος Joe Alvarez ζήτησε από την αδελφή του να απομακρυνθεί από το κόκκινο χαλί ώστε να τραβήξει μια καθαρή φωτογραφία του σταρ. Εκείνος αρνήθηκε να φύγει η αδελφή του από το πλάι του και ήρθε πολύ κοντά στον Alvarez μιλώντας του σε πολύ έντονο ύφος.
«Οι διάσημοι έχουν πολλά άτομα κοντά τους, δημοσιοσχεσίτες, φίλους, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελάχιστος χώρος για να φωτογραφηθούν. Εγώ αυτό που είπα ήταν να φύγουν όσοι μπορούν από το κόκκινο χαλί ώστε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο Farrell όμως το πήρε προσωπικά και μου είπε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος να μην ξαναμιλήσω άσχημα στην αδελφή του», δήλωσε ο Joe Alvarez στους δημοσιογράφους.
Το περιστατικό άμεσα θεωρήθηκε λήξαν και ο Farrell επέστρεψε στα «καθήκοντά» του προωθώντας τη νέα του ταινία και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην αίθουσα Τύπου.
Ο Farrell πρωταγωνιστεί στην ταινία Triage (φωτό), η οποία δείχνει τις ψυχολογικές συνέπειες που έχει υποστεί ένας φωτογράφος-δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια του πολέμου.
Πηγή: www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: