Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Χόλαντ: «Τρελός ο παραγκωνισμός του Γκίβεν!»



Την αντίθεσή του με τον παραγκωνισμό του Σέι Γκίβεν στη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο βετεράνος Ιρλανδός μέσος, Ματ Χόλαντ, έπειτα από την εμφάνιση του πορτιέρο των «πολιτών» με τη φανέλα με το εθνόσημο, κόντρα στα Σκόπια, το βράδυ του Σαββάτου.
Η Ιρλανδία διατηρήθηκε στην κορυφή του 2ου προκριματικού γκρουπ του Euro 2012 μετά και το πέρας της 6ης αγωνιστικής του ομίλου της και ο Σέι Γκίβεν, «έκλεψε» λίγη από τη λάμψη του Ρόμπι Κιν!
Ο παλαίμαχος άσος της Ιρλανδίας, Ματ Χόλαντ, έπλεξε το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Σίτι που με κάθε ευκαιρία επιδεικνύει την ποιότητα που τον διακρίνει στη θέση κάτω από τα δοκάρια και χαρακτήρισε… τρέλα το γεγονός πως ο Μαντσίνι αφήνει τον Γκίβεν συνεχώς στον πάγκο. «Είναι τρέλα αυτό το πράγμα που γίνεται στη Μάντσεστερ Σίτι. Στην ηλικία του, ο Γκίβεν πρέπει να παίζει κάθε Σαββατοκύριακο. Πάρτε για παράδειγμα την απόκτηση του Φρίντελ από την Τότεναμ, που του προσέφερε διετές συμβόλαιο στα 40 του χρόνια. Αυτό, σημαίνει ότι ο Γκίβεν έχει ακόμη περιθώριο πολλών χρόνων ώστε να αντέξει στο ανώτατο ποδοσφαιρικό επίπεδο».
Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: