Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

«Θα τα δώσουμε όλα στο Παρίσι»


Δεν χάνει την πίστη του ο Giovanni Trapattoni. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας μπορεί να είδε την ομάδα του να γνωρίζει οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 0-1 κόντρα στη Γαλλία, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τα μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης, αλλά πιστεύει ότι οι παίκτες μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στον επαναληπτικό.
«Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι μπορούμε να σκοράρουμε στο Παρίσι. Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Πρέπει να αγωνιστούμε στον επαναληπτικό με την αγωνιστική συμπεριφορά, αλλά θα πρέπει να τους πιέσουμε περισσότερο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους», υποστήριξε σχετικά ο Ιταλός τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Δείξαμε σε όλο τον κόσμο ότι μπορούμε να σκοράρουμε και θα πάμε στο Παρίσι με αυτή την ελπίδα. Θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να διατηρήσουμε τη θετική μας σκέψη. Δείξαμε σε όλη την πορεία μας στα προκριματικά ότι μπορούμε να σκοράρουμε και να αποδώσουμε εκεί που κανείς δεν περιμένει ότι μπορούμε να κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: