Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Στον ψυχίατρο μετά τη «σφαγή»


Τι άλλο θα διαβάσουμε για όσα έχουν συμβεί στο περιθώριο της «σφαγής» στο Παρίσι από τον Σουηδό φαλακρό και τους Γάλλους. Δείτε τι βρήκαμε στο www.exedrasports.gr:
«Σε περίπτωση κατάρρευσης της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του ερχόμενου καλοκαιριού, οι Ιρλανδοί δεν θα διστάσουν να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν. Άλλωστε, ο Thierry Henry και το handball-gate δεν πρόκειται να διαγραφούν ποτέ από τον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου. Δεν είναι δα και εύκολη υπόθεση. Το αίσθημα της αδικίας έχει πλέον... ποτίσει τα κύτταρά τους και θα ενεργοποιείται κάθε φορά που θα εμφανίζεται ο συνδυασμός του μπλε, του κόκκινου και του άσπρου. Η υπόθεση σηκώνει μέχρι και ψυχανάλυση…
Με αυτή τη λογική, ο τεχνικός της Hull, Phil Brown, σκοπεύει να στείλει άμεσα τους τρεις Ιρλανδούς, που διαθέτει στο ρόστερ του (McShane (φωτό), Hunt και Kilbane), σε ψυχίατρο. Σε καμία περίπτωση ο Άγγλος τεχνικός δεν θέλει στην ομάδα του ποδοσφαιριστές με τραυματικές εμπειρίες, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσουν την απόδοσή τους.
Βέβαια, ο Brown διατρέχει ένα μεγάλο κίνδυνο. Κοιτάει το δέντρο και τελικά μπορεί να χάσει το... δάσος. Ο Τίγρεις έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να λύσουν, όπως την τεράστια οικονομική τρύπα, που δύσκολα θα κλείσει ακόμη και με μια πιθανή παραμονή του συλλόγου στην Premier League. Τότε είναι που θα χρειαστεί σίγουρα ο ψυχίατρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: