Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Cranberries are back!!!


Είναι αλήθεια. Οι Cranberries βρίσκονται και πάλι στο στούντιο ετοιμάζοντας νέο υλικό. Και αυτή τη φορά μαζί με τους Noel Hogan, Mike Hogan, Fergal Lawler βρίσκεται και η Dolores O'Riordan. Η τραγουδίστρια του γκρουπ, αποτέλεσε τη βασική αιτία για τη διάλυση της μπάντας πριν 7 χρόνια, ενώ τον προηγούμενο Αύγουστο κυκλοφόρησε τον σόλο δίσκο της με τίτλο «No Baggage». Όπως η ίδια ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο κιθαρίστας Noel Hogan δεν σταμάτησε ποτέ να της στέλνει δείγματα μουσικής.
Η πρώτη εμφάνιση μετά την επανένωση θα γίνει στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, στις 12 Νοεμβρίου. Από εκεί θα ξεκινήσει μια περιοδεία στη Βόρεια Αμερική στην οποία το συγκρότημα θα παίξει τις παλιές μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και υλικό από το «No Baggage» της, Dolores O' Riordan.
Επίσης ήδη προγραμματίζουν την πρώτη τους συναυλία στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Royal Albert Hall στις 31 Μαρτίου του 2010. Από την 1η Μαρτίου θα έχει ξεκινήσει και το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τους. Μέχρι τότε οι φανατικοί φίλοι του συγκροτήματος περιμένουν κάποιο νέο υλικό από τη μπάντα που έχει πάνω από 40,000,000 πωλήσεις στο ενεργητικό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: