Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Η Γαλλία στο Μουντο… χάντμπολ


Σας έχουμε σιχαθεί, σας βαρεθήκαμε, δε θέλουμε να σας βλέπουμε μπροστά μας. Κύριε Πλατινί, δυστυχώς δικαιωθήκαμε, καθώς όταν έγινε η κλήρωση είχαμε πει μέσω του blog πως αυτό που φοβόμασταν ήσασταν εσείς! Τόσο πια; Δε ντρέπεστε; Έλεος.
Δεν αντέχατε να δείτε τη χώρα σας εκτός Μουντιάλ και να παραδεχτείτε την ανωτερότητα της Ιρλανδίας; Εσύ φαλακρέ διαιτητή (Martin Hansson) και επόπτη που ήρθες από άλλον πλανήτη δε ντρέπεστε; Όλοι είδαμε το χέρι του Henry στο γκολ της ισοφάρισης των Γάλλων στο Παρίσι, στην παράταση του αγώνα των προκριματικών. Νομίζαμε ότι κάναμε ζάπινγκ και ξαφνικά είδαμε αγώνα προκριματικών στο βόλεϊ. Κι εσύ ρε αρνί δε ντρέπεσαι να πανηγυρίσεις; Θα κοιμηθείτε ήρεμα απόψε;

Για ακόμα μία φορά είμαστε περήφανοι γιατί είδαμε έντεκα Ιρλανδούς στον αγωνιστικό χώρο και 20.000 στις εξέδρες να κερδίζουν όλες τις «μάχες» και να δείχνουν ότι με πίστη και ψυχή όλα μπορείς να τα κυνηγήσεις. Οι Ιρλανδοί πίστεψαν στην πρόκριση, όλοι. Παρά το 0-1 του Δουβλίνου έδειξαν τα δόντια τους και έκαναν τους Γάλλους να τρέμουν. Έτρεμαν τόσο πολύ που μόνο ένα χέρι τους έσωζε.
Αυτή τη διαιτητική «σφαγή» δε θα την ξεχάσουμε, ούτε εσείς. Θα την κουβαλάτε πάντα για το πώς αποκλείσατε τους… πολεμιστές.

Αυτή η εθνική Ιρλανδίας θα μείνει στην ιστορία γιατί ταπείνωσε τους Γάλλους μέσα στο Παρίσι. Και η ταπείνωση πολλές φορές δεν έρχεται μόνο με ήττες, αλλά με την κλεψιά. Όταν κλέβεις για να νικήσεις, ταπεινώνεσαι…
Για την ιστορία, ο Robbie Keane είχε ανοίξει το σκορ στο 33΄ μετά την πάσα του Damien Duff, ενώ το γκολ φάντασμα του Gallas από την πάσα με το χέρι του Henry σημειώθηκε στο 103΄.
Υ.Γ 1 Παλικάρια για μας προκριθήκατε!!!
Υ.Γ 2 Μπράβο στην Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: